Redőnykapu

Redőnykapu

Minőségi ipari redőnykapu rendszerek szerelése. Hőszigetelt és szigetelés nélküli redőnykapu bármilyen egyedi méretben. Redőnykapu kivitelezés, karbantartás, szerviz.

Cégünk kínálatában számtalan kaputechnikai megoldást talál, melyek közül az ügyfeleink körében egyik legkedveltebb fajta a redőnykapu. Népszerűségét annak köszönheti, hogy rendkívül széles felhasználhatóságot tesz lehetővé. Számtalan helyen alkalmazható a redőnykapu. Többek között gyárakban, teremgarázsokban, raktárakban vagy ipari üzemekben, de találkozhat vele különféle üzleteknél és szervizekben is.

Redőnykapu

Cégünk a németországi Teckentrup redőnykapu képviselője és szakkereskedője, mivel ebben a márkában ugyanis még sosem csalódtunk, és vevőink is maximálisan elégedettek vele. Ez egyebek mellett annak köszönhető, hogy csak és kizárólag minőségi és prémium alapanyagokból dolgoznak, és redőnykapuik mindegyike masszív és erős a precíz és pontos gyártás révén. A Teckentrup a folyamatos innováció, ezáltal pedig a korszerű technológiai színvonal képviselője Magyarországon, ezért bátran kínáljuk termékeiket Önnek is.

Ipari redőnykapuk raktárbázisok részére

Minden Teckentrup redőnykapu különösen nagy teherbírású hajtóművel rendelkezik, hogy meg se kottyanjon nekik az intenzív használat, hiszen épp ezért tervezték őket. De emellett egy jó redőnykapu gyorsan is működik, valamint kiválóan szigeteli a hőt, köszönhetően a speciális, környezetbarát PUR habnak, melyet a duplafalú lamellák közé tesznek. A jó hőszigetelő tulajdonság talán az egyik legfontosabb jellemző, mellyel egy Teckentrup redőnykapu rendelkezik. Ugyanis nem csupán energiát spórolhat általa, hanem pénztárcakímélő is egyben. A Teckentrup redőnykapu rendszerek kiválóan alkalmazhatók nagy területű gyárakban és üzemekben, ugyanis akár 8 méter magasan és 11 méter szélesen is beépíthető.

Teckentrup redőnykapu motor és hajtómű

De ami miatt Magyarországon is a vezető redőnykapu márkává nőhette ki magát, hogy a minőség, erő és megbízhatóság mellett a gyártó a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetett. Az általunk kínált redőnykapuk ízlés és egyedi igények szerint alakíthatóak, hogy ne csak a funkciójukat láthassák el, de illeszkedjenek környezetükbe is és harmonizáljanak is azzal. Esztétikus megjelenésükkel formálják a cégről kialakított képet. Válassza ki az Önnek megfelelő színt és tulajdonságokat. Hogy biztos lehessen abban, hogy a redőnykapu sokáig működik majd kifogástalanul, mindegyiket többrétegű felépítéssel készítenek, felületük pedig horganyozott és védőlakkal bevont, hogy az időjárási viszontagságokat is elviseljék és kivédjék. Minden Teckentrup redőnykapu kezelése egyszerű, mozgásuk pedig halk, erre pedig a kopásálló stabil vezetősín a garancia. Ezek a redőnykapuk segítenek a kellemes munkakörnyezetet kialakításában, ablakaik ugyanis beengedik a természetes fényt a területre.

Teckentrup redőnykapu belülről

Amennyiben a minőségi Teckentrup redőnykapu mellett dönt, munkatársaink a helyszínen elvégzik a szükséges felméréseket, hogy egy olyan konstrukciót ajánljanak Önnek, mely az adott környezethez és elvárásokhoz igazított. Egy erős és masszív, megbízható és esztétikus megjelenésű redőnykapu, mely hosszú évekig áll majd szolgálatában.

További termékeink

GarázskapuIpari kapuAkadálymentesítésKlímaKamera rendszer

Hozzászólások lezárva.

  • BBMM portál

    Ha Önnek is fontos a minőségi garázskapu, redőnykapu, ipari kapu, akadálymentesítés, klíma és biztonsági kamera rendszer.
    Minőségi megoldások: Telepítés, karbantartás, szerviz, teljes körű kivitelezés.