Ipari kapu

Ipari kapu

Szekcionált ipari kapu rendszerek kivitelezése. Hőszigetelt ipari kapu bármilyen egyedi méretben. Ipari kapu szerelés, karbantartás és szerviz.

Hazánkban rengeteg üzem, raktár és gyárépület található, ahol igen jelentős szerepet tudhatnak magukénak a különböző ipari kapu típusok, és fő funkciójuk mellett még számos más feladattal is meg kell birkózniuk. Ebből kiindulva elmondhatjuk, hogy az ipari kapukkal szemben támasztott elvárások listája nem rövid. Minőségi ipari kapu rendszereink azonban minden kritériumnak megfelelnek. Bátran ajánljuk Önnek is őket, ha egy megbízható és erős, mégis esztétikus megjelenésű minőségi ipari kapu megoldásra van szüksége.

Ipari kapu

De melyek ezek az elvárások? Egy ipari kapu nem csak bejáratként szolgálhat, emellett felelős a megfelelő hőmérsékletért és a rakodás során is nagy támasza lehet a gyári folyamatoknak, továbbá a logisztikának. Ha szeretne biztos lenni választásában, akkor vegye végig munkatársainkkal azokat az alapvető kérdéseket, melyek alapján már könnyen meghozható a jó döntés.

Hőszigetelt ipari kapuk egyedi színben

A szekcionált ipari kapu a leggyakoribb kaputechnika megoldás a raktárak, teremgarázsok, logisztikai bázisok és szervizek esetében. Egyik nagy előnye más kapukkal szemben, hogy a beépítése csak kevés helyet igényel, köszönhetően annak, hogy függőleges irányban nyílik. Cégünk a DITEC és az ECOTOR ipari kapu rendszerek mellett teszi le a voksát, hiszen ezen gyártók kapuit nagy sikerrel és elégedettséggel használják szerte az országban, megbízhatóságuk és kedvező áruk miatt. De ezen a két fontos jellemzőn túl még sok pozitívum felsorolható a szekcionált ipari kapu mellett. Itt van például a kiváló hőszigetelési tulajdonáguk, mely a mai energiaárak mellett egyáltalán nem hagyható figyelmen kívül. Aztán a hosszú élettartam is egy a sok kiváló sajátosság közül, de a masszív felépítés és az egyszerű kezelhetőség is a legjobbak közé sorolja őket. Mindkét ipari kaput típus egyedi méretekben is elérhető felár nélkül, maximum 8 méter szélességig és 6 méter magasságig testre szabhatók. A nagy színválasztékban és többféle sínvezetés biztosítja, hogy teljes mértékben illeszkedjen és harmonizáljon környezetéhez.

Hőszigetelt, szekcionált ipari kapu, beépített átjáró ajtóval, alacsony küszöbös kivitelben

Az ipari kapu nem egyszerűen csak egy nagyméretű kapu. Minden elemében erősebb, masszívabb és nagyobb igénybevételre lett tervezve, mint egy lakossági garázskapu. Alap tartozéka a zuhanás gátló, mely kábelszakadás esetén megakadályozza az ipari kapu lezuhanását. Szintén széria tartozék a rugótörés elleni biztosítás, mely rugótörés esetén akadályozza meg a balesetet.

ECOTOR szekcionált ipari kapu beépített átjáró ajtóval, normál küszöbbel

Sok esetben merül fel igényként, hogy több fény legyen az ipari kapu által lezárt épületben. Az ECOTOR és a DITEC ipari kapuk is rendelhetők hőszigetelt ablakokkal, melyek természetes fényt engednek az épületbe, jelentősen csökkentve a villanyszámlát. Ugyancsak gyakori igény, hogy a gyakori gyalogos forgalom miatt ne kelljen állandóan felnyitni az ipari kaput. Különösen a fűtésszezonban nem előnyös a gyakori nyitogatás. Erre a legjobb megoldás az ipari kapuba épített átjáró ajtó.

FULL VISION panoráma ablakos ipari kapuk autó szervizekhez

Az ipari kapu méretéből adódóan a súlya sem elhanyagolható, így gyakori nyitása és zárása nem praktikus kézi erővel. A DITEC ipari kapu motorok gyorsan és biztonságosan mozgatják a kapukat. Alap esetben nyomógombról vezérelhetők, de lehetőség van távirányításra vagy akár beléptető rendszer alkalmazására is. A DITEC ipari kapunyitó motorok intenzív igénybevételre lettek tervezve. Nem jelent problémát az ipari kapu nyitása és zárása naponta akár több száz alkalommal sem.

Látogasson el bemutatótermünkbe és tekintse meg ipari kapu kínálatunkat. Győződjön meg személyesen minőségről, hogy biztos lehessen benne, a kiválasztott ipari kapu hosszú évekig kiszolgálja majd igényeit, és hibátlanul működik, amíg csak szüksége lesz rá.

További termékeink

GarázskapuRedőnykapuAkadálymentesítésKlímaKamera rendszer

Hozzászólások lezárva.

  • BBMM portál

    Ha Önnek is fontos a minőségi garázskapu, redőnykapu, ipari kapu, akadálymentesítés, klíma és biztonsági kamera rendszer.
    Minőségi megoldások: Telepítés, karbantartás, szerviz, teljes körű kivitelezés.