GarázskapuGarázskapu

Minőségi garázskapu rendszerek szerelése. Hőszigetelt, szekcionált garázskapu távirányítású automatikával. Garázskapu telepítés, karbantartás, szerviz, teljes körű kivitelezés.

Cégünk csakis a legjobb minőségű garázskapukat forgalmazza, ugyanis több éves tapasztalattal a hátunk mögött bizton állíthatjuk, hogy olcsó és mégis időtálló garázskapu nem létezik. Ha azt szeretné, hogy a kiválasztott garázskapu hosszú évekig szolgálja ki otthonát, akkor erre bizony áldoznia kell. De nálunk a legjobb ár-érték arányú garázskapuk várják, melyekkel garantáltan meg lesz elégedve még nagyon sokáig. Cégünk a DITEC és ECOTOR garázskapu márkáknak szavaz bizalmat. Ezek a garázskapuk ugyanis nem csak prémium minőségű alapanyagokból készülnek, de megjelenésükben is a legjobbak közé tartoznak, hogy Önnek ne kelljen lemondania a stílusról és a szépségről sem. Hiszen még egy garázskapu esetében sem mindegy, hogy hogyan néz ki, ha otthonának szerves részét képezi, mely nagyban hozzáad családi házának képéhez. Óriási kínálatunkban több mint 20 féle garázskapu panel, 30 különböző fadekor és 200 féle szín várja, így biztosak vagyunk abban, hogy mindenki rátalál köztük a kedvére valóra.

Garázskapu

Egy garázskapu számos funkciót ellát, melyek mind nagyon fontosak a mindennapi életben. A legfontosabb feladata, hogy maximális védelmet nyújtson gépjárműveinknek, hiszen manapság már senki nem hagyja szívesen az utcán autóját az egyre romló közbiztonság miatt. De fő funkcióján túl még drága szerszámainkat és kerti eszközeinket, valamint más, számunkra értékes holmit is őrizhetünk a garázsban, így az első és legfontosabb, amit elvárunk, hogy egy minőségi garázskapu legyen erős, masszív, hogy a tolvajok messziről elkerüljék és a betörés gondolata se merülhessen fel bennük. Emellett nagyon fontos, hogy a minőségi garázskapu jó hőszigeteléssel is rendelkezzen, hiszen otthonunk legnagyobb nyílászáróként ez egy nem elhanyagolható tényező.

Faedkor mahagóni garázskapu

Mielőtt garázskaput vásárolna, gondolja át alaposan, hogy milyen elvárásoknak kell annak megfelelnie. Nézze meg, hogy mekkora hely áll a rendelkezésre és ki az, aki a legtöbbet használja majd a kaput a gépjárművel való be- és kiálláshoz. Ugyanis ezek mind-mind befolyásolják az ideális garázskapu kiválasztását. Ezért nem hagyhatjuk ezeket a kérdéseket figyelmen kívül, ha egy tökéletes garázskaput szeretnénk otthonunk fontos részeként látni nap mint nap. Ne feledje, hogy hosszú évekig kell, hogy kiszolgálja az igényeket, és a mindennapos igénybevételt is bírnia kell!

Egyedi fadekor kivitelű minőségi garázskapu

Manapság már számtalan kaputechnikás és nyílászárós cég forgalmaz garázskapukat, sokszor azonban nem párosul mellé szakértelem. Engedje meg, hogy munkatársaink segítsenek Önnek az ideális garázskapu kiválasztásában, hiszen a mi termékeink között is sokféle kialakítású kapu van, hogy az eltérő igényeknek megfelelhessünk. Kínálunk például  billenő garázskaput, melynek jellegzetessége – ahogy azt a neve is mutatja –, hogy a kapu nyitásakor vízszintes helyzetbe billen át zárt, függőleges állapotából. Ez a fajta garázskapu azért népszerű a vásárlók körében, mert a felszerelése rendkívül egyszerű és bárhová könnyedén beépíthető függetlenül a garázs nyílásától. Ehhez képest a szekcionált garázskapu főként a praktikusságával hódítja meg a vevők szívét, ugyanis egészen kis helyet foglalnak el a garázsból nyitott állapotukban, ráadásul esztétikus megjelenésük is méltán teszi őket kedveltté.

Egyedi színre festett minőségi garázskapu

Ha nem biztos abban, hogy Önnek melyik fajta garázskapu lenne az ideális, akkor kérje szakembereink segítségét. Kérésre kimennek otthonába, és a helyszínen mérik fel azokat a körülményeket, melyekhez mérten kiválaszthatja az Önnek megfelelő garázskapu típust. Termékeink megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak, minőségi alapanyagokból és erős szerkezeti elemekből készülnek. A szakértő tervezés, valamint a precíz garázskapu gyártás garantálja a hosszú élettartamot,  a biztonságról pedig az ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás elleni védelem gondoskodik, hogy családjára soha ne jelenthessen veszélyt.

További termékeink

RedőnykapuIpari kapuAkadálymentesítésKlímaKamera rendszer

Hozzászólások lezárva.

  • BBMM portál

    Ha Önnek is fontos a minőségi garázskapu, redőnykapu, ipari kapu, akadálymentesítés, klíma és biztonsági kamera rendszer.
    Minőségi megoldások: Telepítés, karbantartás, szerviz, teljes körű kivitelezés.