Minőségi klíma

Minőségi klíma

Minőségi klíma megfizethető áron. Energiatakarékos klímatechnika szerelése. Fujitsu és Fisher klíma szaküzlet. Teljes körű klíma kivitelezés.

A klíma ma már nem tartozik a luxuscikkek közé. Nagyobb üzletek és a bevásárlóközpontok nem is létezhetnének nélkülük. A legtöbb irodában, és mára már egyre több háztartásban is kihasználják a klíma adta pozitív tulajdonságokat. Cégünk a minőségi Fujitsu és Fisher klíma berendezések forgalmazójaként vállalja a kiszállítást, telepítést, az üzembe helyezést és a szervizt, karbantartást is.

Fisher klíma

Magasan kvalifikált és nagy rutinnal rendelkező munkatársaink alkalmazkodnak megrendelőink igényeihez, és kialakítják számukra a megfelelő klímát otthonukban, irodájukban vagy akár nagy területű épületegységekben. De nézzük, hogy milyen is egy minőségi klíma.

Fisher professional inverteres klíma berendezések

Az első és legfontosabb szempont, amikor a klímaberendezést választjuk ki, a teljesítmény. Egy optimális és energiatakarékos klíma a legtöbb esetben mindössze csak 2-3 ventilátor energiafelhasználásával bír. Nagy előnye viszont a ventilátorokkal szemben, hogy a fullasztó nyári hőségben, a lakásban vagy az irodában mozgatott meleg levegő helyett hűtött és tisztított levegőt juttat a helyiségbe. Egy körültekintően karbantartott és tiszta klímaberendezés nem károsítja az egészséget. Sőt, az általunk kínált minőségi klíma berendezések a felépítésüknek és technológiájuknak köszönhetően inkább egészségesebbé teszik a lakás levegőjét. Azonban a karbantartás hiányában, az elhanyagolt készülékben elszaporodhatnak a mikrobák, ami súlyos megbetegedéshez vezethet. Éppen ezért javasolt évenként kétszer átnézetni és karbantartani a klíma berendezést szakemberrel.

Fisher klíma oldalfalra szerelve

Munkatársaink ebben is segítenek Önnek. Cégünk kifogástalan minőségű, prémium kategóriájú klímatechnikai berendezéseket kínál, melyek természetesen megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak. Csak nálunk számos típust találhat, melyek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, így a döntésben kérje ki szakembereink véleményét, akik az igényeinek megfelelő klíma berendezést ajánlják majd Önnek.

Fisher multi inverter klíma rendszerek akár 5 beltéri egységgel is

A mai energiaárak mellett egyre népszerűbbek az inverter technológiás klíma rendszerek. Az inverter klíma energiafelhasználása jóval kisebb, mint a hagyományos on-off rendszerű klímáké. Rendkívül jó hatásfokkal lehet velük fűteni, akár -15°-os külső hőmérsékletig is.

Fujitsu klíma 10 év garanciával

Irodaházak és nagyobb családi házak esetében célszerűbb multi inverter klíma felszerelése. Ebben az esetben 1db kültéri egységhez kettő vagy több beltéri készülék csatlakozik. Fő előnye, hogy nem csúfítja el az épület homlokzatát a sok klíma kültéri egység.

Fujitsu kazettás minőségi klíma, energiatakarékos, inverteres konstrukcióban

A beltéri készülékek is lehetnek több félék. A leggyakoribb az oldalfali klíma, de főleg irodákban népszerű a mennyezeti kazettás beltéri készülék. Vannak olyan helyszínek ahol a klíma csak az oldalfalon helyezhető el. Erre is van megoldás, a parapet klíma. Természetesen tapasztalt munkatársaink elvégzik a helyszíni felméréseket és megtervezik Önnek az ideális minőségi klíma rendszert.

Nagy hatásfokú Fujitsu inverter rendszerű, minőségi klíma fűtésre optimalizálva

Nagyon fontos, hogy szakember végezze ezt a munkát, hiszen a beszabályozatlan klíma számos negatív következménnyel járhat. Éppen ezért forduljon hozzánk bátran, ha minőségi és hosszú ideig kifogástalanul működő minőségi klíma technikát szeretne irodájába vagy lakásába, segítünk Önnek kiválasztani a megfelelőt. Cégünk arra törekszik, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen az általunk felszerelt klíma berendezésekkel. Nézzen szét minőségi Fujitsu és Fisher termékeink között és találja meg az Önnek legjobb klímát, mely egészségesebbé és komfortosabbá teszi majd életét.

További termékeink

GarázskapuRedőnykapuIpari kapuAkadálymentesítésKamera rendszer

Hozzászólások lezárva.

  • BBMM portál

    Ha Önnek is fontos a minőségi garázskapu, redőnykapu, ipari kapu, akadálymentesítés, klíma és biztonsági kamera rendszer.
    Minőségi megoldások: Telepítés, karbantartás, szerviz, teljes körű kivitelezés.