Akadálymentesítés



Akadálymentesítés

Minőségi akadálymentesítés elérhető áron. Automata ajtó és akadálymentes rámpa. Akadálymentesítés otthonokban, közintézményekben és cégeknél.

Cégünk elhivatott a mozgáskorlátozottak közlekedésének elősegítse, az akadálymentesítés mellett. Ugyanis hazánkban ez sajnos mind a mai napig gyerekcipőben jár. Holott több mint 200 ezer mozgásukban valamilyen módon korlátozott embernek jelentene könnyebbséget az akadálymentesítés. Számukra az akadálymentes ajtó vagy akadálymentes rámpa használata a közintézményekben, középületekben, a hivatalokban, üzletekben és éttermekben, szinte létkérdés. Termékeink között éppen ezért több erre alkalmas megoldást is kínálunk, melyek közül segítünk kiválasztani ügyfeleinknek a helyszín adottságaihoz és az igényekhez legjobban megfelelő akadálymentesítés megoldást.

Akadálymentesítés

Ha Ön is szeretne azok táborába tartozni, akik már megtették az akadálymentesítés legfontosabb lépéseit cégük vagy üzletük bejáratain, akkor hívjon minket. Kérje bátran munkatársaink segítségét, akik már gyakorlottak az akadálymentesítés  téren és tudják, hogy hová milyen megoldás a legjobb. Hiszen a mi célunk is az, hogy Ön is elégedett legyen az elkészült és felszerelt eszközökkel. És hogy ez megvalósulhasson, jó minőségű és magas ár-érték arányú rámpákkal, automata ajtó rendszerekkel, akadálymentes tolóajtókkal és szárnyas ajtókkal várjuk megrendelőinket. Cégünk a DITEC termékek kiemelt forgalmazója és szakkereskedője. A közel 40 éves svéd DITEC a kaputechnikai rendszerei mellett az akadálymentesítés területén és is megmutatta, hogy mire képes.

Akadálymentesítés megoldások

Itt vannak például az ajtónyitó rendszerek, melyek szinte minden egyszárnyú vagy kétszárnyú ajtóra felszerelhetőek, ráadásul igen költség hatékony módszernek bizonyulnak az akadálymentesítés problémáinak megoldásában. Az ilyen rendszerrel rendelkező ajtók használata rendkívül egyszerű. Vezérelhetjük akár távirányítóval is, de az érzékelőknek köszönhetően automatikusan is nyílhatnak és záródhatnak. Ez már csak a megrendelő igényeitől függ. Ami viszont mindegyik termékünknél garantált, hogy az esetleges balesetektől nem kell tartania, ugyanis minden ajtónyitó rendszerünk akadályérzékelővel ellátott, és további megoldások is választhatók hozzá. A jelenlét érzékelő, a nyomásérzékelő szőnyeg vagy a biztonsági fotocella, mind olyan eszközök, melyek még biztonságosabbá teszik ezt az akadálymentesítés megoldást. Ezek mindegyike azt a célt szolgálja, hogy a mozgáskorlátozottak a legnagyobb biztonságban használhassák az akadálymentes ajtó rendszereket.

Nyíló ajtó akadálymentesítés

Felmerülhet a kérdés, hogy ezeknél az elektromos rendszereknél mi történik áramkimaradás esetén. DITEC automata ajtó esetében ez nem probléma. Ugyanis az ajtónyitó rendszereink belső akkumulátorral rendelkeznek, így áramkimaradás esetén is biztosítva van az akadálymentesítés és a zavartalan működnek. Az automata tolóajtó a legjobb megoldás a bejáratok akadálymentesítésére, és van egy nagy előnye is: nincs küszöb, ami rendkívüli mértékben megkönnyíti a mozgáskorlátozottak közlekedését. Emellett szinte bárhová beépíthető, munkatársaink akkorára készítik, amekkorára Önnek szüksége van. Az automata tolóajtó vészkijáratokon is alkalmazható, az ANTI-PÁNIK rendszernek köszönhetően. Minden DITEC automata ajtó beépített intelligens vezérlése lehetővé teszi a tűzjelzővel és beléptető rendszerekkel történő együttműködést. Így nem csak az akadálymentesítés
területén alkalmazható.

Akadálymentes rámpa

A lépcső az egyik legnagyobb akadály a mozgásukban korlátozottak számára. Az akadálymentes rámpa a lépcsős helyekre ajánlott megoldás, mely nem igényli egy külső személy közreműködését, így sokkal költséghatékonyabb, mint a lépcsőn járó vagy más automatizált társai. De ez nem jelenti azt, hogy nem kell körültekintőnek lenni kialakításuk során. Vannak olyan szabályok, melyeket be kell tartani az akadálymentesítés során. Ilyen például a rámpa lejtési szöge. Munkatársaink elvégzik a szükséges méréseket, hogy a végeredmény egy kitűnő minőségű, kültéren pedig megfelelő vízelvezetésű akadálymentes rámpa legyen.

Akadálymentes rámpa az akadálymentesítés megoldása szintkülönbségek esetén

Az akadálymentesítés terén szerzett rutinunkkal és tapasztalatunkkal nyugodtan ránk bízhatja otthonának vagy vállalkozásának akadálymentesítését. Mindegy, hogy melyik termékünk mellett dönt, mert mindegyik tökéletes akadálymentesítés megoldást nyújt, és szolgálja majd azt a célt, hogy megkönnyítse és segítse a mozgáskorlátozott emberek mindennapjait.

További termékeink

GarázskapuRedőnykapuIpari kapuKlímaKamera rendszer

Hozzászólások lezárva.

  • BBMM portál

    Ha Önnek is fontos a minőségi garázskapu, redőnykapu, ipari kapu, akadálymentesítés, klíma és biztonsági kamera rendszer.
    Minőségi megoldások: Telepítés, karbantartás, szerviz, teljes körű kivitelezés.